گروه هتل های پارسیان

پخت انواع شیرینی و کیک محلی
در بسیاری از هتل‌های پارسیان، قنادی های پانیذ با کیفیت پخت بی نظیر، روزانه انواع شیرینی ایرانی و فرنگی  را پخت می‌کنند. محصولات این قنادی‌ها در لابی لانژ هتل‌ و کافی شاپ های زیرمجموعه  سرو می‌شود و با  بسته بندی لوکس برای سفارشات بیرون بر نیز مهیا می‌گردند. آماده های سفارش کیک‌های تشریفات و میهمانی   نیز توسط قنادی پانیذ انجام می‌پذیرد.
1. باقلوای اردبیل
2. هلندی  
3. دانمارکی
4. تارت میوه
5. باقلوای یزد
6. خامه ای
7. ناپلئونی
8.شکری
9.کیک هویج
10.کیک مرمر
11.کشمشی
12.نارگیلی
13. گردویی
14.کوکی گردو
15.قطاب
16.لبنانی
17.پای سیب و آناناس
18. گاتا و کروسان
19.نان برنجی
20. نخودچی